سیزدهمین دوره همایش سیره علوی
هدف خلقت و تمام تدابیر الهی تکامل انسان و بروز استعدادهای بالقوه او می باشد و جهت رسیدن به این مهم، داشتن الگو و سیره ی معین برای قراردادن آن به عنوان چراغ راه یکی از ضروریا این سفر عظیم است.بی شک سیره ی علوی به عنوان جامع ترین و کامل ترین سیره برای طی طریق چنین مسیری نقشی حیاتی برعهده دار و در این میان نهجالبلاغه، جامعترین کتاب پس از قرآن است که میتواند راهنمای انسان در تمام ابعاد زندگی به شمار آید و هدایت بشر را در عرصههای گوناگون عهدهدار شود. نهجالبلاغه، مجموعه گرانسنگی است که به حق آن را برادر قرآن نامیدهاند.
در عظمت و شگفتی این اثر جاودانه همین بس که در توصیفش آمده:
«کَلامٌ فَوقَ کَلامِ المَخلوقِ وَ دونَ کَلامِ الخالِق
کلامی که بالاتر از کلام بشر و پایینتر از کلام خداوند است».
مقام معظم رهبری در یکی از بیانات خود میفرماید: «نهجالبلاغه در همه بخشهایی که برای یک انسان کامل و برای یک جامعه انقلابی کامل لازم و ضروری است، بهترین و وافیترین مطالب را ارائه میدهد«
هدف از برگزاری این همایش علمی- تخصصی، مهجوریت زدایی از آموزه های حیات بخش علوی و جریان و سریان دادن آن آموزه ها در همه ابعاد زندگی خصوصا در مبحث مدیریت، کار و تولید است که بدون تردید اگر این آموزه ها با آن هدفی که امیرالمونین بیان فرمودند در جامعه پیاده شود شاهد شکوفایی استعدادها، رشد و تعالی جامعه جهانی به ویژه در ابعاد مورد نظر این همایش هستیم. و از آن جایی که یکی از رسالات مهم دانشگاه تربیت نیروی انسانی ماهر جهت پیشبرد اهداف اقتصادی و اشتغالزا است، برگزاری این همایش با توجه به ارزشهای اصیل دینی و اخلاقی در زمینه هایی همچون ارزش کار و تلاش، کسب حلال، انصاف و عدالت، تعاون، وفای به عهد، پرهیز از اســراف و تبذیر، گرایش به ایجاد و توسعه شایستگی های متربیان برای یادگیری مادام العمر بسیار حائز اهمیت می باشد.
با عنایت به اهداف فوق، تأثیر آموزه های اصیل علوی در سعادت جوامع و افراد از ضروریات قطعی است. لذا برآنیم تا در حد وسع خود با برگزاری این همایش علمی و تخصصی در تبیین مسائل در این مسیر گامی هر چند کوچک برداریم.