نشست برنامه‌ریزی سیزدهمین همایش بین‌المللی سیره علوی در دانشگاه لرستان برگزار شد
28 مرداد 1403

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، این نشست، روز یکشنبه، 28 مردادماه سال جاری، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده، معاون پشتیبانی دانشگاه، دکتر مهرداد امیری، دبیر اجرایی همایش، محمد محمدزاده، معاون اداری، مالی و پشتیبانی بنیاد بین‌المللی غدیر در استان لرستان و اردشیر فلاح‌کردی، مسئول دبیرخانه بنیاد بین‌المللی غدیر در استان لرستان، برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر مهرداد امیری، دبیر اجرایی همایش بین‌المللی سیره علوی، گزارشی از فعالیت‌های انجام شده برای برگزاری این همایش ارائه کرد.

براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، همایش مذکور، اسفندماه سال جاری در دانشگاه لرستان برگزار خواهد شد.

رئیس همایش، دکتر علی نظری است.

مدیریت بنیاد بین‌المللی غدیر در استان لرستان را حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، عهده‌دار است.

در نشست مذکور هرکدام از اعضاء دیدگاه‌های خود را در راستای ارائه پیشنهادات برای برگزاری اثرگذارتر همایش بیان کردند.

دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان نیز در این نشست از اهمیت تعالیم نهج‌البلاغه و آموزه‌های حضرت امام علی (ع) برای انسان‌سازی، جامعه‌سازی و تمدن‌سازی، سخن گفت.

رئیس دانشگاه لرستان بر این نکته تصریح کرد که باید کوشش کنیم تعالیم نهج‌البلاغه در سطوح مختلف جامعه به‌ویژه در سطح نوجوانان و جوانان و دانشجویان، نهادینه شود.